Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Κινέζος …επενδυτής


«Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλου με Κινέζους επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε διάφορους τομείς στην περιοχή» γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Ηγουμενίτσας και συνοδεύεται από την παραπάνω φωτογραφία. 

Τώρα, τι είδους σοβαρή επένδυση μπορεί να κάνει ένας Κινέζος του οποίου η εμφάνιση παραπέμπει περισσότερο σε πλανόδιο με πανέρι, που πουλά φακούς, ξυπνητήρια, κατσαβίδια και άλλα ψιλικά στις παραλίες, είναι ένα θέμα που προβληματίζει. 

Είναι περίεργο επίσης, ότι ουδείς από τους ειδικούς στο Marketing συμβούλους του δημάρχου (που κοστίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο πέντε αγροτικές συντάξεις το μήνα ο καθένας) , δεν φρόντισε να τον προειδοποιήσει ότι κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν προσέρχεται σε επίσημη επίσκεψη στο town hall με σαγιονάρες και βερμούδα. 

 Έτσι όπως πάει η κατάσταση είναι σχεδόν σίγουρο, ότι οι επόμενοι επενδυτές θα κάνουν την εμφάνιση τους στο δημαρχείο με μαγιό και βατραχοπέδιλα… 

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας …