Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

"Σπάνιο πτηνό στο κεφάλι;"

 Με νέο "λούκ" στη κουρούπα του, εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων. Κατάφερε δε, με αυτό τον τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις.




Όλοι στα Γιάννενα μιλούν για το νέο στυλ κόμμωσης " σπάνιο πτηνό στο κεφάλι" που πλασάρει ο συμπαθής αντιπεριφερειάρχης στη προσπάθεια να ακολουθήσει τον άνεμο νεοτερισμού που πνέει στο πνιγηρό από φορμόλη πολιτικό χώρο του .

 Βέβαια δεν έλειψαν και τα κακόβουλα σχόλια που έκαναν λόγο για ανεξέλεγκτη ανάπτυξη αυτοφυούς περικοκλάδας. 
 Όπως και να έχουν τα πράγματα, (είτε τσαλαπετεινός είναι στο κεφάλι του, είτε γαϊδουράγκαθο) γεγονός είναι ότι οι Γιαννιώτες προτίμησαν να ασχοληθούν με τις τρίχες της κόμης του θεσπρωτού πολιτικού, παρά με τις "τρίχες" που ξεστόμισε κατά την διάρκεια της παρουσίασης των απόψεών του. 

Μετά από αυτό δεν μένει παρά να δούμε και τον Μαθουσάλα της Θεσπρωτίας με κοντά παντελονάκια, να προσπαθεί και αυτός να μας πείσει ότι ο Τζιτζικώστας είναι ο μοναδικός υποψήφιος που θα φέρει την πολυπόθητη ανανέωση στη ΝΔ. 

 Σημ. Οι φωτογραφίες δεν είναι φωτομοντάζ. Στο YOUTUBE κυκλοφορεί το σχετικό βίντεο και μπορεί να το αναζητήσει όποιος διαθέτει άφθονη υπομονή (για να ακούσει τον "τζόβενο" αντιπεριφερειάρχη βέβαια...)