Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

"Τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι…"

 "Διαδικτυακή εκπομπή - σχολιασμό ξεκίνησε ο "μεγαλοδημοσιογράφος" και εκδότης Βαγγέλης Μάστορας. 

Μετά από την πρώτη του εκπομπή - πιλότο και μετά από την τεράστια επιτυχία του, όπως ο ίδιος αναφέρει, αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στις επιταγές των χιλιάδων αναγνωστών του και να κάνει την εκπομπή του μόνιμη. Η αλήθεια βέβαια είναι άλλη, όσο και εάν αυτοπαραμυθιάζεται ο ίδιος. 
Το τεράστιο κοινό του, ήταν 21 άτομα... "

Απο το "radio-igoumenitsa-892.blogspot.gr"




Το διαδίκτυο "ξεβράκωσε" το τέρας της "δημοσιογραφίας". Για την ακρίβεια το "ξέρασε". Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά, αυτό που με στοιχεία εδώ και χρόνια υποστηρίζαμε. Ουσιαστικά ανύπαρκτος, που δεν τον χαμπαριάζει κανένας. 
Εμφανέστατα αναξιόπιστος και κραυγαλέα εμπαθής. 

Μόνος του τα γράφει- μόνος του τα διαβάζει. 
Τώρα, μόνος του τα λέει - μόνος του τα ακούει και μόνος του βλέπει την αφεντομουτσουνάρα του και "φτιάχνεται". 

Με νοοτροπία μίζερου και ελεεινού, ανυπόληπτου και τυχάρπαστου δημοσιογραφίσκου (που τα ξέρει και τα κάνει όλα) οδηγούμενος προφανώς από προσωπική εκτίμηση, κατά πάσα πιθανότητα αποτέλεσμα εγκεφαλικής διαταραχής, αποφάσισε να εισέλθει στο παγκόσμιο ιστό, ως πολίτης του κόσμου ο Καραμήτρος, για να κοινωνήσει τις βαθυστόχαστες (παπαριες) αναλύσεις του, στους χιλιάδες θαυμαστές του σε Θεσπρωτία και Ήπειρο και γιατί όχι, στα εκατομμύρια θεατές ανά την υφήλιο. 

 Η πραγματικότητα όμως σε αυτά τα ψεκασμένα άτομα παίζει σκληρό παιχνίδι. 

 21 θεάσεις σε 4 βίντεο στο διαδίκτυο = τίποτα, ανύπαρκτος. 
Ούτε καν ο αριθμός των λαθεμενων κλικ που υπολογίζονται στη προβολή ενός βίντεο. 

Ούτε καν οι αρρωστημένα περίεργοι δεν μπήκαν στο κόπο να τον δουν και να ακούσουν τις παπαριες του. 

Για τους συγγενείς και τους "κολλητούς" που (υποτίθεται) θα έπρεπε να τον υποστηρίξουν, έτσι για τα μάτια του κόσμου, ούτε λόγος να γίνεται. 

Ακόμα και τα διάφορα λαμογια που κατά καιρούς υπερασπίζεται με πάθος. δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον για τα λεγόμενά του. 

Καθολική και αδιαμφισβήτητη η απαξίωση. 

Εμείς βέβαια γνωρίζουμε αλλά δεν το αποκαλύπτουμε, ότι πίσω από αυτή τη καθολική απαξίωση βρίσκεται ο Μπέζας, ο οποίος απείλησε τους 14629 Θεσπρωτούς και τους μερικές δεκάδες χιλιάδες Ηπειρώτες ανά την υφήλιο που έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο, ότι θα τους κόψει την καλημέρα αν διαπιστώσει ότι παρακολουθούν το τέρας της "δημοσιογραφίας". 

Μετά από μια εβδομάδα καθημερινών "εκπομπών" με θέαση που δεν ξεπερνά τους επιβάτες ενός ταξί, (σύμφωνα πάντα με τα επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία του youtube) το απονενοημένο εγχείρημα φαίνεται να έχει την προδιαγεγραμμένη κατάληξη. 

Με ψέματα, συκοφαντίες, βρισιές, κατασκευή ψευδών ειδήσεων, εμετικά παραληρήματα και πάνω από όλα με έναν άκρως διαταραγμένο νου, δεν γίνεται καν λόγος για σοβαρή δημοσιογραφία, ούτε βεβαίως για σοβαρή ανάλυση και σχολιασμό. 

Και αυτή ακόμα η "γραφικότητα" που θα μπορούσε να φέρει μερικές "επισκέψεις", αρνείται την παρουσία της. Ούτε για "πλάκα" δεν τον επισκέπτονται στο διαδίκτυο... 

Με άλλα λόγια, η απόλυτη ξεφτίλα. 


Δύσκολα ανταπεξέρχεται κανείς σε έναν επτάλεπτο "σχολιασμό" και μάλιστα σε κρίση παραληρήματος. Εδώ τα ηρεμιστικά είναι απαραίτητα. Χρειάζεται όμως προσοχή στη δοσολογία...