Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ρόμπα ξεκούμπωτη - "στα τέσσερα"η μαϊμού της δημοσιογραφίας

Διαβάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση- δήλωση του «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖδημοσιογράφου» και «ψευτο-εκδότη» Βαγγέλη Μάστορα, ( φρόντισε να την περάσει στα ψιλά της πατσαβουροφυλλάδας του…), εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχει αναδειχθεί πλέον στη «ρόμπα της δημοσιογραφίας» στην Ήπειρο. 


Η υπόθεση αφορούσε τον γενικό διευθυντή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας Βασίλη Παρόλα. Επί εβδομάδες τον «εκβίαζε», (γιατί αυτό κάνει συστηματικά, έχοντας συγκεκριμένους στόχους) περιλούζοντάς τον με ασυναρτησίες μέσα από τη φυλλάδα του «Θεσπρωτών Διαβούλευση». Ο κ. Παρόλας, μετά από αυτές τις προκλητικές και απαράδεκτες επιθέσεις εναντίον του, αναγκάστηκε τελικά να προσφύγει στην Δικαιοσύνη. 

Το Δικαστήριο διαπιστώνοντας την παραπληροφόρηση, αποφάσισε να καταδικάσει τον «μεγαλοδημοσιογράφο» για συκοφαντική δυσφήμηση. Επειδή όμως έχει σε βάρος του και άλλη καταδικαστική απόφαση για το ίδιο αδίκημα με αναστολή, έντρομος παρακάλεσε το Δικαστήριο και τον κ. Παρόλα να δεχθούν συμβιβασμό ανασκευάζοντας όσα εναντίον του είχε γράψει. 
Ξέχασε δηλαδή όλες αυτές τις παπαριές που κατά καιρούς δηλώνει, ότι είναι μάχιμος, ανεξάρτητος, αδέσμευτος και ασυμβίβαστος δημοσιογράφος. 
Ξέχασε τους ανέξοδους παλικαρισμούς με τους οποίους μας έχει μπουχτίσει. 

 Και έσκυψε κυριολεκτικά «στα τέσσερα»!

 Όλα όσα έχω γράψει για τον Βασίλη Παρόλα είναι απόλυτα ανακριβή, αναληθή και ανυπόστατα». Και παρακάτω: «Ανασκευάζω και ανακαλώ τα αβάσιμα και δυσφημιστικά δημοσιεύματά μου και δηλώνω δημόσια συγγνώμη»

 Καλά, δεν έκανε διασταύρωση στοιχείων ως όφειλε; Επί τέσσερις μίνες που έγραφε αυτά τα αίσχη δεν του είπε κανένας ότι είναι απόλυτα ανακριβή, αναληθή και ανυπόστατα; 
Δεν γνώριζε ότι είναι αβάσιμα και δυσφημιστικά αυτά που έγραφε; 
Βεβαίως το γνώριζε αλλά πίστευε αφελώς ότι ο κ. Παρολας θα σκιαχτεί από την αλήτικη "δημοσιογραφία" και θα υποκύψει στις όποιες ορέξεις του. 

Στο κείμενο που ακολουθεί το οποίο προσκόμισε ο ίδιος στην εισαγγελία, (προφανώς στα τέσσερα, μπουσουλώντας, και κατά την προσφιλή του μέθοδο γλείφοντας και έρποντας) .... μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί το ορισμό της κωλοτούμπας! 
Τον ορισμό του να γίνεσαι ρόμπα στη δημοσιογραφία! 
Τον ορισμό της απόλυτης ξεφτίλας! 
Την απόλυτη ανυποληψία! 
Το «άκρον άωτον» της διεστραμμένης και διαταραγμένης προσωπικότητας! 



Τώρα θα μας πείτε, γιατί, αφού όλοι πλέον τον έχουν πάρει χαμπάρι εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με αυτή τη κότα τη λυράτη; 

Γιατί υπάρχουν ακόμη κάποιοι σαλεμένοι που τον χρησιμοποιούν ως "τσατσά" φασιστερού πορνείου για να συκοφαντούν ασύστολα και κάποιοι ως υποχείριο σε διατεταγμένη υπηρεσία για να κάνουν πολιτικό παιχνίδι... Με το αζημίωτο βέβαια για τον ίδιο…

 Ενδεικτική είναι η περίπτωση με τον βουλευτή της ΝΔ, Γιόγιακα…  
 Ξαφνικά, εκεί που τον έβριζε - γιατί τον άφησε ακάλυπτο με αποτέλεσμα να καταδικασθεί πρωτόδικα για την υπόθεση «Αριάδνη»- άρχισε πάλι τα «μέλια» μαζί του… 

 Έγκυρες πληροφορίες μας λένε ότι ο βουλευτής τον πλησίασε πάλι και ανέλαβε τα έξοδα για τον δικηγόρο στο Εφετείο. 

 Έτσι, το «τέρας της δημοσιογραφίας», έκανε πάλι μια από τις γνωστές κωλοτούμπες του (σαν την προηγούμενη) και σε πρώτη φάση ( για ξεκάρφωμα) αντί να λιβανίζει τον Γιόγιακα, άρχισε πάλι να τα ρίχνει στον Μπέζα, γράφοντας (όπως έχει αποδειχθεί) ασυναρτησίες και αναμασώντας τις ίδιες και τις ίδιες βλακείες!!! 
Ο Μπέζας δεν πληρώνει το δάνειό από τη Βουλή (από πού το ξέρει, πήγε στη Βουλή και ρώτησε;), ο Μπέζας φταίει για μια επαίσχυντη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή το 2012 (την κατάθεσε βέβαια ο τότε βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης, γαμπρός στη Θεσπρωτία), ο Μπέζας φταίει γιατί έπεσε το 2009 μια πέτρα στο Σούλι και χτύπησε μια γελάδα κλπ, κλπ. 

 Εμείς, μπροστά σ’ αυτές τις επαναλαμβανόμενες αθλιότητες του Μάστορα, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι το εξής: 
Στο μέτρο, που ο χρηματισμός, ο λαϊκισμός, ο ανορθολογισμός και η πνευματική αθλιότητα θα κυριαρχούν στο τοπικό επικοινωνιακό τοπίο, η έντιμη δημοσιογραφία θα παραμένει στο περιθώριο, με τους εκβιαστές να έχουν τον πρώτο λόγο. 

 Πολύ σύντομα όμως αυτό το σαθρό τοπικό σύστημα θα καταρρεύσει, όπως συμβαίνει με όλα τα παρόμοια συστήματα…