Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Περίεργο μπλέξιμο…


Η σημερινή ανάρτηση στο fimotro, εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Θεσπρωτούς, διότι ο Βασίλης ο Γιόγιακας είναι λίγο -πολύ γνωστός σε όλους. 

Η "πληροφορία" που ίσως να παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Ζαγορίτης «στηρίζει» Γιόγιακα για υποψήφιο δήμαρχο Ηγουμενίτσας. 
 Με δεδομένο μέχρι στιγμής ότι ο τέως Νομάρχης δεν έχει εκδηλώσει, (επίσημα τουλάχιστον) καμία τέτοια επιθυμία, η πληροφορία φαίνεται να στοχεύει στην δημιουργία (στείρων ως συνήθως) εντυπώσεων. 

Συμπωματικά σήμερα ο τάπας (με ανάρτηση) μας «ενημερώνει» ότι «Τον Δήμο (Ηγουμενίτσας) τον παίρνει και θα μπορούσε να διαχειριστεί με επιτυχία, μόνο ο Θωμάς Πιτούλης»!!! Υποστηρίζοντας δε αυτή την άποψη, την διανθίζει με ένα σωρό ανύπαρκτα προτερήματα που τα αποδίδει στον Αντιπεριφερειάρχη. 

Και πάλι εδώ ο καθένας θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι οι εκτιμήσεις του τάπα είναι κάποιες από τις γνωστές πλέον κακόηχες παπαριές που (ειδικά σε προεκλογική περίοδο) ασυγκράτητα εξέρχονται από το κακόφημο στόμα του. 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο «Ζαγορίτης από το χρονοντούλαπο» δέχεται επίσης ασφυκτική πίεση από Αντιπεριφερειάχη της Ηπείρου για να προωθήσει ως υποψήφιο δήμαρχο σε περιφερειακό δήμο του νομού του, στέλεχος της ΝΔ για το οποίο βοά ο τόπος για το «ύποπτο» παρελθόν του. 

Και εδώ τα πράγματα αρχίζουν να μοιάζουν αλλά και να μπλέκουν περίεργα…