Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Χρίσμα …γιόκ


 Ούτε χρίσμα δίνουμε ούτε στηρίζουμε (καμμένα χαρτιά)
Να επιλεγούν άφθαρτοι υποψήφιοι… 
Ανδρέας Παπαμιμίκος (Γενικος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας) προς ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας  
στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στην Ηγουμενίτσα: 


Είχε παραμυθιάσει το κόσμο ότι έχει το χρίσμα στο τσεπάκι του. Σε αυτό συνηγορούσαν με βεβαιότητα και κάποια παλικάρια στη ΝΟΔΕ. Τώρα γιατί κάποιοι στη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας είχαν φάει τα σωθικά τους να επιβάλλουν ένα «καμμένο χαρτί», αυτοί μονάχα ξέρουν και προφανώς θα έχουν τους λόγους τους. (Και το σίγουρο είναι ότι οι λόγοι αυτοί κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστοί ) 

Βέβαια τώρα, ο συγκεκριμένος υποψήφιος μπορεί ως «καμμένο» χαρτί να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα και να ζητήσει την στήριξη (των ψεκασμένων) του «Καμμένου»

Και τα απορρίμματα σήμερα (με εναλλακτική διαχείριση) μπορεί κάπου να φανούν χρήσιμα 

 «Κομματάρχες του χειρότερου είδους συνεχίζουν να απαιτούν μέρος από τη νομή της εξουσίας. Υπάρχουν κομματικά στελέχη (όλων των κομμάτων), δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, γραμματείς και φαρισαίοι 
που επιμένουν να συντηρούν αυτό το σάπιο μεταπολιτευτικό μοντέλο. 
Αυτό το «πτώμα» που έχει βρομίσει και δεν αντέχεται πια.» 


Υ.Γ.1 Ο τάπας δεν πρέπει να έχει παράπονο. Του στέλνουμε «εκλεχτή» πελατεία και γκρινιάζει; Τι να πει τότε και ο έτερος σκουπιδοφάγος; 
Υ.Γ.2 Η είδηση και μόνο ότι ο Σπύρος Μπότος κατεβαίνει με δικό του συνδυασμό στο δήμο Φιλιατών, δημιούργησε τεράστια αναστάτωση στους άλλους υποψηφίους που βλέπουν και τους ελάχιστους μέχρι χθες υποστηριχτές τους να σπεύδουν με κολοτούμπες για μια θέση στο νέο συνδυασμό. 
Τα κοράκια όμως καραδοκούν και ο Σπύρος Μπότος πρέπει να είναι προσεκτικός στις επιλογές του.