Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Διαβολο-διαβουλεύσεις



Διαβολικός ο δόλιος ρεπόρτερ. 
Άλλη μια επιτυχία έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των (αστείρευτων όπως φαίνεται) επιτυχιών. 

Η ανεξέλεγκτη φυσική ροπή που έχει σε κάθε είδους παπαριά τον οδήγησε και πάλι ακατανόητες ενέργειες οι οποίες σαφέστατα φανερώνουν αυτό που είναι ήδη γνωστό σε όλους και έχει να κάνει με τη πληθώρα άχρηστων εγκεφαλικών κυττάρων που κουβαλά ο δόλιος στο ξίκικο κεφάλι του. 

Στην προσπάθεια του λοιπόν να το παίξει ρυθμιστικός παράγοντας εξελίξεων  και στα εκκλησιαστικά (τρομάρα του), αναδημοσίευσε ένα άρθρο κάποιου Ιωάννη Κωνσταντίνου ο οποίος υποστηρίζει ότι κάποιοι ετοιμάζουν για νέο Μητροπολίτη Παραμυθάς κάποιον Θεόκλητο. 

Πέρα του ότι κάποιοι βιάζονται να χηρεύσουν τη Μητρόπολη Παραμυθάς, οι πληροφορίες του κειμένου ελέγχονται για τη σκοπιμότητα που ενδεχομένως να θέλει να κρύψει ο αρθρογράφος. 

Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στις 6 Οκτωβρίου 2013 σε μια ιστοσελίδα εκκλησιαστικού περιεχομένου της οποίας ο διαχειριστής δηλώνει έδρα τη Νέα Υόρκη της Αμερικής. 
Το υπογραφεί κάποιος Ιωάννης Κωνσταντίνου. 

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται περί συνωνυμίας αλλά το μόνο Ιωάννη Κωνσταντίνου που γνωρίζουμε και ασχολείται με τα των εκκλησιαστικών είναι ο «γνωστός» δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη. 

Είναι αυτός που δηλώνει ότι είναι ελληνόφωνος και όχι Έλληνας σε εκδηλώσεις με Σκοπιανούς στη Θεσσαλονίκη. 

"Είμαι ένας Ευρωπαίος ελληνόφωνος κεντροαριστερός δικηγόρος" έχει δηλώσει σε παλαιότερη εκδήλωση παρουσίασης τού "Μακεδονικού λεξικού" ὁ δικηγόρος Ἰωάννης Κωνσταντίνου, ο οποίος προσκλήθηκε από τον σύνδεσμο θεολόγων του "Καιρού" στην ημερίδα πού πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση τού βιβλίου "Θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο - Ὁ διάλογος και ἡ κριτική για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού και Γυμνάσιου". 

Είναι ο ίδιος που ο Παπανδρέου το 2010 διόρισε πρόεδρο της ΔΕΘ και ο οποίος με την ιδιότητά του αυτή κατέβασε από την είσοδο της ΔΕΘ, τις σημαίες της Θεσσαλονίκης, επειδή είχαν επάνω τους ως απεικόνιση, την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Ο δόλιος ρεπόρτερ (το ρεπόρτερ κατ’ ευφημισμό) ας κάνει επιτέλους ένα ρεπορτάζ της προκοπής και να μας ενημερώσει αν πράγματι ο αρθρογράφος του κειμένου (που με μεγάλη χαρά αναδημοσίευσε και ακολούθησαν σαν χάνοι και άλλα ξεφτέρια ), είναι το άτομο που περιγράφουμε παραπάνω. 

Όσο για τους «ανυπόμονους» υποψήφιους Μητροπολίτες στη Θεσπρωτία με το καραγκιόζη που έμπλεξαν… 
… «Το βράδυ βγάζει επίσκοπο και η αυγή δεσπότη»