Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κάλπικες εντυπώσεις (2)


Η δημιουργία κάλπικων εντυπώσεων δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του προηγούμενου υποψήφιου. Στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του υποψήφιου Βασίλη Γιόγιακα φιγουράρουν φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις, προφανώς ως ένδειξη σοβαρής πολιτικής δραστηριότητας. 
Αξίζει να τις δούμε για να διαπιστώσουμε αν πράγματι ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. 



Συνέντευξη τύπου ---Σούλι 

Τυπικές δηλώσεις ρουτίνας για την ιστορική επέτειο στο Σούλι βαπτίζονται «βαρυσήμαντη» συνέντευξη τύπου. Εδώ αγνοείται ότι, η συνέντευξη τύπου πέρα από τις σημαντικές εξαγγελίες προϋποθέτει και ανάλογες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.




Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας--- Ιωάννινα 

Διαβάζοντας κανείς την λεζάντα χωρίς φωτογραφία θα είχε την εντύπωση ότι έγινε δεκτός στο προεδρικό μέγαρο για επίσημες συνομιλίες. 
 Βέβαια η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο 628 Τάγμα Φιλιατών στην οποία παραβρέθηκε ως νομάρχης μαζί με δεκάδες άλλους επίσημους προσκεκλημένους. Το τεράστιο 628 πίσω του,  πέρασε απαρατήρητο όταν έγραφε ως «τόπο συνάντησης» τα Ιωάννινα. Κατά τα άλλα σήμερα κόπτεται για την ενδεχομένη μετακίνηση τους τάγματος 



 Με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά ---Ηγουμενίτσα 

Φωτογραφία πριν από χρόνια στην σημερινή Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας, με τον τότε Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου Ηπείρου Πανοζαχο. Σε εκείνη τη συνάντηση είχαν παραβρεθεί όλοι οι τότε νομάρχες Ηπείρου με τον τότε υπουργό πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά. 
 Η μοναδική επίσκεψη Σαμαρα στην Ηγουμενίτσα ως πρωθυπουργός έγινε προσφάτως κατόπιν αιτήματος του υφυπουργού στη κυβέρνηση Σαμαρά, Αντώνη Μπέζα. 

Δίκαια λοιπόν ο Θεσπρωτός ψηφοφόρος διερωτάται κατά πόσο ήταν απαραίτητες αυτές οι στρεβλώσεις με όλη την προχειρότητα και επιπολαιότητα που φανερώνουν.