Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Εμιράτο η Ηγουμενίτσα;

Ένα γεωτρύπανο και ο λοιπός εξοπλισμός έχουν εγκατασταθεί τις τελευταίες ημέρες έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και δεν περνούν απαρατήρητες από κανέναν. 
Μάλιστα οι φήμες άρχισαν "να δίνουν και να παίρνουν". 
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο κ. Πιτούλης κατασκευάζει λαγούμι διαφυγής από το κτίριο της περιφέρειας. 
Κάποιοι άλλοι ότι κατασκευάζει φρεάτιο σε μεγάλο βάθος στο οποίο θα "φιλοξενεί" όσους τον κακολογούν. 
Οι περισσότερο ψιλιασμένοι με βεβαιότητα λένε, ότι βρέθηκε κοίτασμα πετρελαίου. 

Τελευταίες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι γύρω δρόμοι του κτιρίου της περιφέρειας έχουν μπλοκαριστεί από βυτιοφόρα που περιμένουν να φορτώσουν το πολύτιμο υγρό. 

Ουρές κόσμου με μπιτόνια στα χέρια σχηματίζονται στις εισόδους του κτιρίου, με τον αντιπερειφεριαρχη στον εξώστη να προσπαθεί να κατευνάσει το πλήθος λέγοντας "μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε!"... 

Δεν λείπουν και οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπο του αντιπερειφεριάρχη. Η ιαχή από χιλιάδες στόματα "είσαι η ελπίδα μας ...πίδα μας ...πίδα μας" σχίζει τον αέρα της Ηγουμενίτσας και δημιουργεί ένα δάκρυ στην άκρη των ματιών του συγκινημένου πολίτικου, ο οποίος με νεύματα δείχνει ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συγκεντρωμένου πλήθους..." 




Επειδή μια μαζική υστερική παράκρουση είναι πολύ πιθανή (εδώ που φτάσαμε δεν θέλει και πολύ) σπεύδουμε να ενημερώσουμε, ότι οι εργασίες στην είσοδο του κτιρίου της περιφέρειας οφείλονται στην εγκατάσταση ενός γεωθερμικού συστήματος για τη κάλυψη θερμικών/ψυκτικών αναγκών του ισογείου. 

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας που λειτουργεί με επιτυχία στις ανεπτυγμένες χώρες. 

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο κ. Πιτούλη ότι σε αυτή τη περίπτωση έπραξε ως σύγχρονος και με όραμα πολιτικός. 
(Αρκεί να μη διαπιστωθεί στη πορεία των εργασιών, ότι το κίνητρο ήταν οι μίζες...)